Αύξηση ερωτικής διάθεσης - Libido

View as Grid List
Ταξινόμηση
Προϊόντα / σελίδα

Catuaba σκόνη

Το "Δέντρο της Αγάπης" ! Ηινδιάνικη φυλή Tupi, το χρησιμοποιούσαν κυρίως ως αφροδισιακό. Γρήγορα ανακάλυψαν ότι ο φλοιός αυτός έχει πολύ περισσότερα οφέλη για την υγεία τους, όπως το ότι απαλείφει τον πόνο, αυξάνει την ενεργητικότητα, βελτιώνει τη μνήμη, καλμάρει τα νεύρα και να διώχνει την κατάθλιψη.
6,50€

Cordyceps σκόνη

Το αφροδισιακό μανιτάρι! Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (ΠΚΙ), το Κορντισεπς χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στην αντιμετώπιση της ανδρικής και γυναικείας σεξουαλικής δυσλειτουργίας, καθώς και στην επούλωση του αναπνευστικού και του καρδιαγγειακού συστήματος.
14,00€

Ginseng Panax, πάναξ τζίνσενγκ σκόνη

Απομακρύνει τις τοξίνες απο τον οργανισμό μεταφέροντας οξυγόνο στα κύτταρα. Βοηθά στην απορρόφηση των βιταμινων και των μετάλλων διεγείροντας τους ενδοκρινείς αδένες.
25,00€

Goji Berries Καρποί Γκοτζι

Το Νο1 αντιοξειδωτικό ! Από τα 8.000 τρόφιμα και βότανα, που είναι γνωστά στο Θιβέτ και την Κίνα και χρησιμοποιούνται από τη λαϊκή ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια, τα θιβετιανά Goji θεωρούνται η νούμερο ένα τροφή.
1,66€

Gotu Kola σκόνη

Κατά του στρές και της κατάθλιψης.Στην Ινδία το Gotu Kola θεωρείται ίσως το πιο 'πνευματικό' από όλα τα βότανα. Θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά αναζωογονητικά βότανα στην Αγιουβερδική ιατρική.
5,40€

Guarana, γκουαράνα σκόνη

Ενισχύει τις αθλητικές επιδόσεις και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό.Βοηθάει μέσω του εγκεφάλου την σωματική απόδοση, όπως επίσης και την πνευματική απόδοση επίσης βοηθάει με την περιεκτικότητά της σε καφεΐνη στην απελευθέρωση ενέργειας από τον μεταβολισμό του λίπους (λιπόλυση).
9,30€
"